current location : Lyricf.com
/
Songs
/
Dernière danse [Swedish translation]
Dernière danse [Swedish translation]
turnover time:2024-04-30 02:29:26
Dernière danse [Swedish translation]

Oh min söta plåga,

Varför argumentera efter omstart. Jag är bara en nolla. Utan honom är jag lite förbryllad. Vandrar ensam i tunnelbanan. En sista dans för att glömma min stora elände. Jag vill fly,för att allt ska återupptas.

Oh min söta plåga. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel.

Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. Endast Hoppas ... På så sätt din frånvaro ... Hur mycket jag försöker, är mitt liv utan dig inget annat än en glittrande dekor.

Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. I denna söta tortyr. Jag betalade alla förolämpningar. Hör hur stort mitt hjärta är. Jag är ett barn av världen. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga

Comments
Welcome to Lyricf comments! Please keep conversations courteous and on-topic. To fosterproductive and respectful conversations, you may see comments from our Community Managers.
Sign up to post
Sort by
Show More Comments
Indila
  • country:France
  • Languages:French, English
  • Genre:Pop, R&B/Soul
  • Wiki:https://fr.wikipedia.org/wiki/Indila
Indila
Latest update
Copyright 2023-2024 - www.lyricf.com All Rights Reserved