current location : Lyricf.com
/
Songs
/
End Game [Bulgarian translation]
End Game [Bulgarian translation]
turnover time:2024-04-27 23:43:06
End Game [Bulgarian translation]

Искам да съм краината ти игра.

Искам да съм първата ти струна.

Искам да съм в главния ти отбор.

Искам да съм краината ти игра.

Голяма репутация,голяма репутация.о,ти и аз имаме голяма репутация.И ти си чувал за мен.Имам доста големи врагове.Голяма репутация.О,с теб ще сме голяма тема за разговор.Аз съм чувала и за теб.Харесваш лошите също.

Толкова си готина,не предозирай.Аз съм на финала,трябва ми тост.Ние правим всичко най,всякаш преобръщам лодката.Имам репутация,която не ме определя.Аз веднага се отзовавам когато си в нужда.Аз съм в G5,присъедини се към А-страната.Имам персонаж на лошо момче,това е което харесват.Теб те кефи,и мен също защото си моят тип.Задръж ме и ще те защитавам с цената на живота си.

Не искам да те докосвам,не искам да бъда.Просто още една бивша която не искаш да виждаш.Не искам да ми липсваш,както на другите момичета.Не искам да те наранявам ,просто искам да пия с теб на плажа и ти да си по мен.Знам какво се говори,но не се и опитвам да играя.

Искам да съм краината ти игра.

Искам да съм първата ти струна.

Искам да съм в главния ти отбор.

Искам да съм краината ти игра.

Добре,когато бях млад ние се свързахме.Когато бяхме малко по-голями,и двамата разцъфтнали,аз имах проблеми и чипс по раменете.Репутацията не ме определя.А слуховете са дълбоки до коляно.Истината е че е по-лесно да ги игнорираш,повярвай ми.Дори като спорим,не го правим за дълго.И разбираш доброто и лошото в тази песен.За всичките ти красиви черти и за начина по който го правиш лесно.За всичките ми недостатъци ,параноя и комплекси.Правих грешки и избори които не мога да отрека.След бурята нещо се роди на 4-ти Юли.Минах дни без да се забавлявам,но краината игра е тази.Със 4 думи на върха на езика ми,никога няма да кажа.

Ударих те като “Тряс”.Пробвахме да забравим но не става.И аз заравях томахавката,но държах картите където ги бях оставила.Репутацията не ме определя,казаха ти че съм луда,заклевам се не обичам драмата.Тя обича мен!И аз не мога да те пусна,отпечатаците ти са ми на душата.Всякаш очите ти са ликьор а душата ти злато.Казваш че блафирам на обичайните ми номера.Значи ето ти една истина от червените ми устни.

Comments
Welcome to Lyricf comments! Please keep conversations courteous and on-topic. To fosterproductive and respectful conversations, you may see comments from our Community Managers.
Sign up to post
Sort by
Show More Comments
Taylor Swift
  • country:United States
  • Languages:English
  • Genre:Country music, Electropop, Pop, Pop-Folk
  • Official site:http://www.taylorswift.com/
  • Wiki:http://en.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift
Taylor Swift
Latest update
Copyright 2023-2024 - www.lyricf.com All Rights Reserved