current location : Lyricf.com
/
Songs
/
Cover Girl [Greek translation]
Cover Girl [Greek translation]
turnover time:2024-05-02 16:40:54
Cover Girl [Greek translation]

Δεν ξερω γιατι παντα εισαι τοσο μαζεμενη,ευχομαι εσυ να μπορουσες να δεις αυτο που βλεπω εγω οταν κοιταζεις στον καθρευτη και γιατι δεν με πιστευεις οταν λεω οτι για εμενα γινεσαι πιο ομορφη καθε μερα οταν κοιταζεις τα περιοδικα και νομιζεις οτι ποτε δεν θα ταιριαξεις,κανεις λαθος..... Γιατι εισαι το κορυφαιο,κορυφαιο μου κοριτσι πιστευω πως εισαι ενα μεγαλο αστερι,ναι εισαι,γιατι δεν το γνωριζεις;ναι εισαι τοσο ομορφη,αυτο ποναει,τι ειναι εξωτερικα,η ομορφια που λαμπει εσωτερικα εισαι η μοναδικη που ροκαρει τον κοσμο μου,το κορυφαιο μου κοριτσι!οοοοο το κορυφαιο μου κοριτσι οοοοο.....

Περπατας με (μποτες για την βροχη) μια υπεροχη καλοκαιρινη μερα,καπως που παντα βλαιπεις την σκοτεινη πλευρα οταν ολα ειναι καλα,και εσυ φορας ρουχα που καμουφλαρουν την ντροπη σου ουοο αλλα να ξερεις οτι σε αγαπω με τον τροπο που εισαι φτοιαγμενη οταν κοιταζεις τα περιοδικα και πιστευεις πως δεν εισαι αρκετα καλη κανεις τοσο λαθος μωρο μου. ----//---- (το ιδιο με πιο πανω)

Εχεις μια καρδια απο χρυσο,μια υπεροχη αληθινη,ευχομαι να σταματησεις να εισαι τοσο σκληρη με τον εαυτο σου μια φορα,και οταν βλεπω αυτο το προσωπο θα προσπαθησω με χιλιους τροπους,θα κανω τα παντα για να σε κανω να χαμογελασεις. ----//---- (το ιδιο με πιο πανω)

Comments
Welcome to Lyricf comments! Please keep conversations courteous and on-topic. To fosterproductive and respectful conversations, you may see comments from our Community Managers.
Sign up to post
Sort by
Show More Comments
Big Time Rush
  • country:United States
  • Languages:English
  • Genre:Pop
  • Wiki:https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Time_Rush
Big Time Rush
Latest update
Copyright 2023-2024 - www.lyricf.com All Rights Reserved